Άνοιξαν οι εγγραφές για το 6ο WAVE running

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 6ο WAVE running
Print Friendly, PDF & Email

Στις 27 Ιουλίου διοργανώνεται για 6η χρονιά ο παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου WAVE running στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης (παραλία Κεραμωτής – Αβδήρων). Ο αγώνας είναι μοναδικός στην Ευρώπη, καθώς πραγματοποιείται στο ιδιαίτερο  φυσικό περιβάλλον του Δέλτα Νέστου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν 5, 10 ή 28 χιλιόμετρα στην άμμο, πλάι στο κύμα, ακόμη και με γυμνό πόδι.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, πριν τον αγώνα θα διοργανωθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των ακτών. Με το μήνυμα “Tρέχουμε για καθαρές παραλίες” στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Στόχοι

  • Ανάδειξη φυσικού πλούτου
  • Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση
  • Προώθηση αθλητισμού σε φυσικό περιβάλλον

Η διοργάνωση περιλαμβάνει παράλληλες δράσεις όπως μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά, αγώνες SUP, έκθεση τοπικών προϊόντων κ.α. To WAVE  running υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, την UNESCO, την Περιφέρεια ΑΜΘ, τον Φορέα Διαχείρισης Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας και τον Δήμο Αβδήρων.

Η συνεργασία με την TRIMORE Multisports TOUR ενισχύει τη δυναμική της  φετινής διοργάνωσης και εμπλουτίζει το WAVE running με παράλληλες δράσεις. Συμμετέχοντες, συνοδοί και παιδιά θα βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία σε μία από τις ιδανικότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα για παραθαλάσσιο τρέξιμο!

Εγγραφές: https://racefinder.gr/search-races-el/wave-running-2019-2/

 Site: www.waverunning.gr

FB page: WAVE running

Instagram: waverunning_

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή