Περέιρα: Θα μειωθούν οι ξένοι διαιτητές που θα έρθουν στη νέα σεζόν

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερα σεμινάρια διαιτησίας
Print Friendly, PDF & Email

Ξεκίνησαν στο Καρπενήσι τα σεμινάρια Διαιτησίας 2019-20. Τους διαιτητές και βοηθούς διαιτησίας υποδέχθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ε.Δ. Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για ακόμη καλύτερες διαιτησίες για την ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινά.

Στην ομιλία του ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, ζήτησε από τους Έλληνες ρέφερι να είναι καθ’ όλα έτοιμοι καθώς έδειξε να θεωρεί πως το επίπεδο του χρόνου στις ομάδες θα είναι πιο υψηλό. Επίσης σημείωσε πως οι ξένοι ρέφερι θα μειωθούν την προσεχή σεζόν.

Οι συμμετέχοντες αξιωματούχοι διαιτησίας, αφού παρέδωσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να εγκριθεί η συμμετοχή τους, παρακολούθησαν ειδική διάλεξη για τις τελευταίες αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού και έλαβαν μέρος στις ακόλουθες εξετάσεις: Γραπτές εξετάσεις για θέματα διαιτησίας, Video Quiz και εξέταση για τη διαπίστωση του επιπέδου του κάθε αξιωματούχου στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 15/08 περιλαμβάνει Fitness test τις πρωινές ώρες, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσουν τα μαθήματα (1) για το Offside, (2) για τη Λήψη Αποφάσεων και (3) για τη Συνεργασία της Διαιτητικής Ομάδας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή