Πατέρας έβαζε το παιδί του στο στεγνωτήριο για να το τιμωρήσει!

Print Friendly, PDF & Email

Στη σύλληψη ενός πατέρα ο οποίος κατηγορείται ότι έβαζε το παιδί του στο πλυντήριο και στο στεγνωτήριο ρούχων για να το τιμωρήσει, προχώρησαν οι αρχές του Αλάμπαστερ στην Αλαμπάμα.

Στις 12 Ιανουαρίου ο Steven Garrett Todhunter συνελήφθη με κατηγορίες για οικογενειακή βία και κακοποίηση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

«Σε αρκετές περιπτώσεις ο Steven G. Todhunter έβαζε το θύμα μέσα στο πλυντήριο ή το στεγνωτήριο. Όταν το θύμα ήταν μέσα στο στεγνωτήριο ο κατηγορούμενος έκλεινε και ασφάλιζε την πόρτα τοποθετώντας μπροστά μια καρέκλα και κάποιες φορές έθετε σε λειτουργία το στεγνωτήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά το ένταλμα σύλληψης προσθέτοντας πως τα περιστατικά συνέβησαν στο διάστημα μεταξύ Πρωτομαγιάς 2017 και Πρωτομαγιάς 2018. Στο ένταλμα δεν αναφέρεται η ηλικία του θύματος, απ’ ότι διαπιστώθηκε όμως από τα αρχεία, ο 25χρονος είναι πατέρας ενός 3χρονου αγοριού. Στο ίδιο διάστημα, σύμφωνα με το ένταλμα, άσκησε βία και σε μια γυναίκα την οποία έσπρωξε σε τοίχο και της έσφιξε το λαιμό μέχρι να λιποθυμήσει. Δεν έχει διευκρινιστεί η σχέση του με την εν λόγω γυναίκα.

Ο Todhunter έμεινε στη φυλακή της Κομητείας Σέλμπι για λίγες ώρες καθώς πλήρωσε εγγύηση 20.000 δολάρια και αφέθηκε ελεύθερος. Η δίκη του θα ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή