Έκοψαν το ρεύμα στο κλειστό του ΠΑΟΚ!

Print Friendly, PDF & Email

Χωρίς ρεύμα είναι το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ από το πρωί της Δευτέρας 26/2. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Politik.gr, οι συσσωρευμένες οφειλές στον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος υποχρέωσαν τον ΔΕΔΗΕ να… κατεβάσει τους διακόπτες, αφήνοντας χωρίς ρεύμα το PAOK Sports Arena.

Η εντολή και η υλοποίησή της

Όπως επιβεβαιώνουν από τον ΔΕΔΗΕ, από το αυτοματοποιημένο σύστημα δόθηκε η σχετική εντολή για τη διακοπή του ρεύματος στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας και ως εκ τούτου οι υπάλληλοι του αρμόδιου φορέα δεν είχαν άλλη επιλογή από το να την εκτελέσουν. Όπερ και εγένετο το πρωί της Δευτέρας (26/2).

Χρέη άνω των 600.000 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συσσωρευμένα χρέη προς τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, εν προκειμένω τη ΔΕΗ, ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, ο ΑΣ ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει σε σχετικό διακανονισμό, ο οποίος προέβλεπε την καταβολή περίπου 350.000 ευρώ σε 100 έντοκες δόσεις, καθώς και τον συμψηφισμό 200.000 ευρώ με διαφημιστική προβολή της ΔΕΗ στους αγώνες του «Δικεφάλου».

Η σημερινή εξέλιξη, ωστόσο, δείχνει ότι πιθανότατα δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου οδηγηθήκαμε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης του γηπέδου.

Αναλυτικά στο politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή