Έκτακτο ΔΣ στον ΠΑΟ, σκέπτεται ν’ αποχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος!

Print Friendly, PDF & Email

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ο μεγαλομέτοχός του Ι. Αλαφούζος, απογοητευμένος και από την οριστική διακοπή του αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΟΚ και για ότι αυτή συνεπάγεται για την ομάδα του, άφησε ο Χρ. Παναγόπουλος με δηλώσεις που έκανε στην μικτή ζώνη του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, δώσαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα, αύριο θα έχουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άτιμα μέσα, αλλά αν οι Αρχές δεν είναι πρόθυμες να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά, να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες ξενόφερτες ενέργειες και συμπεριφορές.

Η επόμενη ημέρα θα κριθεί με βάση τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα, ξέρουμε ότι η άποψή τους και η έκθεση του γιατρού είναι διαφορετικές με το τελικό αποτέλεσμα που είναι η διακοπή της αναμέτρησης. Θα εξεταστούν όλα στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο σύλλογος με τον μεγαλομέτοχο που έχει αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή