Ένινγκ: ”Ο διαιτητής έβγαλε τις κάρτες που πρέπει, να σταματήσουν τα ρατσιστικά μηνύματα”

Print Friendly, PDF & Email

Στο περιστατικό με το ρατσιστικό μήνυμα προς τον Μπα αλλά και στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στάθηκε ο Μίκαελ Ενινγκ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως είδαμε ένα κακό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δεν μου άρεσε καθόλου. Επίσης, όταν οι παίκτες μας δέχονται ρατσιστικά μηνύματα από την κερκίδα, έπρεπε να γίνει μια διακοπή του αγώνα, ένα σινιάλο πως πρέπει να αλλάξει αυτό. Παίχτηκε ποδόσφαιρο στο παιχνίδι, η ΑΕΛ είχε 1-2 μεγαλύτερες ευκαιρίες από εμάς, προσπαθήσαμε να πατήσουμε την μπάλα κάτω, μένουμε με τον βαθμό σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο που είναι για το Κύπελλο. Το πρόβλημα ήταν σήμερα πως σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, η ΑΕΛ είναι πιο δυνατή ομάδα και βολευόταν με αυτόν τον αγωνιστικό χώρο».

Για το περιστατικό με τον Μπα: «Δεν έχει σημασία αν ήταν ένα ή πολλά τα περιστατικά, αυτό που έχει σημασία έχει πως πρέπει να δείξουμε ένα σινιάλο πως αυτό πρέπει να σταματήσει, αυτό πρέπει να αλλάξει».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Ολοι μου έλεγαν πως το γήπεδο είναι καινούριο και ο αγωνιστικός χώρος άλλαξε, όταν είδα το γήπεδο όμως είχε κενά, πήγαινε κυματιστά, είχε έξτρα άμμο και αυτό δείχνει μια κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου».

Για το αν είναι οι δύο ομάδες ήταν απείθαρχες: «Και οι δύο ομάδες έδειξαν στοιχεία σε έναν αγώνα που πήγε στην δύναμη και ο διαιτητής έβγαλε τις κάρτες που έπρεπε να βγάλει. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι που για εμάς είναι έτη φωτός πίσω μας, ενδιάμεσα παίξαμε παιχνίδι Κυπέλλου, έχουμε το επόμενο ματς μπροστά μας, πήραμε σήμερα τον βαθμό και μπορώ να ζήσω με αυτό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή