Έντονη προεκλογική δραστηριότητα από τον Νίκο Τζώρτζογλου.

Print Friendly, PDF & Email
 Έντονη προεκλογική δραστηριότητα για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Τζώρτζογλου ο οποίος είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΜΙΝΟΑΝ LINES, Αντώνη Μανιαδάκη και αργότερα βρέθηκε και συνομίλησε στο παζάρι με υποψήφιους από ολους τους πολιτικούς σχηματισμούς.
Με τις θετικότερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ κ. Νίκου Τζώρτζογλου με τον πολύπειρο κ. Αντώνη Μανιαδάκη, διευθύνοντα σύμβουλο των MINOAN LINES, της μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας που μας ταξιδεύει με ασφάλεια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
O κ. Τζώρτζογλου εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την πορεία της εταιρείας και για τη σπουδαία προσφορά των MINOAN LINES στην κοινωνία και στους συμπολίτες μας. Μάλιστα συζητήθηκε ιδιαίτερα και η προσφορά των ΜΙΝΟΑΝ LINES και στον αθλητισμό αλλά και στην ανάπτυξη του ναυταθλητισμού. Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την βουλευτική υποψηφιότητα του κ. Τζώρτζογλου.

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε σήμερα και στη λαική αγορά, γνωστή και ως παζάρι, του Ασημίου καθώς όλοι σχεδόν υποψήφιοι από όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να συναντήσουν τον κόσμο και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Ωστόσο αυτός που είχε … το πλεονέκτημα ήταν ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζωρτζόγλου … ως οικοδεσπότης. Ο Νίκος γέννημα – θρέμμα της περιοχής γνώριζε τα κατατόπια και φυσικά τους ανθρώπους αφού ποτέ δε σταμάτησε να έχει σχέση με την περιοχή.

Έτσι καλωσόρισε και υποδέχθηκε τους συναδέλφους του από όλα τα κόμματα και έδειξε το καλό και φιλόξενο πρόσωπο του Μονοφατσίου, γεγονός που εκτίμησαν ακόμα και οι αντίπαλοι του.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή