Έπεσε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η ποινή αποκλεισμού στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έριξε την ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, για χρονικό διάστημα δύο ετών και πρόστιμο 800 ευρώ, που είχε επβληθεί στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, Δ. Γιαρένη, τόσο από την Επιτροπή Δεοντολογίας, όσο και από την Επιτροπή Εφέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινή θα είναι επίπληξη και 800 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιαρένης θα μπορεί να ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά του τόσο στην ΕΠΣΑΝΑ, όσο και στην ΕΙΠ/ΕΠΟ.

Την καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας έκαναν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Γ. Παπαμακάριος, και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, Αρ. Σπανέας, υποστηρίζοντας ότι ο Γιαρένης “καταχρώμενος τη θέση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ είτε αφαιρούσε, είτε αντικαθιστούσε παρατηρητές διαιτησίας που είχαν οριστεί σε αγώνες από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης”.

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ο πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΉ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΊΩΣΗ από τους Αρεοπαγειτες του Διαιτητικου.

Όσοι είχαν στήσει την εις βάρος μου καταγγελία και είχαν επενδύσει στην τιμωρία μου ας τους κρίνει ο Θεός.

Τεράστιο ευχαριστώ στο δικηγόρο μου ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ για το πείσμα του στην επιτυχή έκβαση της υπόθεσης της αβάσιμης καταγγελίας σε βάρος μου.

Δικαίως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον αθλητικό χώρο. ..Τεράστιο ευχαριστώ και στους ΠΙΣΤΟΥΣ συνεργάτες μου στο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ”.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή