Έρευνα της δικαιοσύνης για δύο πρώην προέδρους και πέντε πρώην μέλη της ΚΕΔ

Print Friendly, PDF & Email
Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης έχουν μπει δύο πρώην πρόεδροι της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και πέντε πρώην μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με το blog της «Δίκης».

Η υπόθεση αφορά την καταγγελία που έκανε το 2016 στον αθλητικό εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και νυν αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Ν. Βακάλης.

Στην καταγγελία ο Βακάλης εστίαζε στο θέμα των από την ΕΠΟ επιχορηγήσεων υποστηρίζοντας ότι «νιώθει να εκβιάζεται» επειδή η δική του Ένωση αδικείται, προφανώς επειδή αντιπολιτευόταν την τότε διοίκηση.

Το Soccerplus είχε δημοσιοποίησει, έχοντας στην κατοχή του τα σχετικά στοιχεία, τις επιχορηγήσεις που είχαν δοθεί από την ΕΠΟ στις Ενώσεις κατά τα έτη 2014, 2015 και 2016.

Ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Απόστολος Γραμμένος,  καλεί ως ύποπτους για τυχόν ποινικά αδικήματα, τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ (Ιούλιος 2015) Γιώργο Καραμελίδη και τον μετέπειτα αντικαταστάτη του (καλοκαίρι 2016) Χρήστο Καραβασίλη, την εποχή που στην προεδρία της ΕΠΟ ήταν ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ταυτόχρονα καλούνται για ανωμοτί κατάθεση οι δύο τότε αναπληρωτές πρόεδροι της ΚΕΔ, Γιάννης Τσαχειλίδης, Δημήτρης Γκρούτσης και τα πρώην μέλη της Επιτροπής, Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, Χρήστος Γενναίος, Δημήτρης Νταμπώσης.

Το σκέλος της καταγγελίας του Βακάλη που αφορούσε τις επιχορηγήσεις των ΕΠΣ από τη διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη αρχειοθετήθηκε από την Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή