Έρχεται αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση Βέμερ

Print Friendly, PDF & Email

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, εκδίκασε την προσφυγή του Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού και πλέον οι “πράσινοι” κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, με την απόφαση να αναμένεται σε μία εβδομάδα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή της εκδίκασης, αλλά το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα. «Πρέπει να πάρουμε αναβολή, δεν γνωρίζουμε το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει διακοπεί το πρωτάθλημα, μειώνονται τα έσοδά μας, το είπε και η FIFA.

Δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν δεν δώσεις μια δόση σε ποδοσφαιριστή πρέπει να υποβιβαστεί ο σύλλογος, θα βρούμε τα χρήματα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν μπορούν να ζητάνε 500.000 ευρώ, εδώ δεν έχουμε 50 χιλιάδες», ανέφερε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Γερμανού μπακ, Πάρης Ατλαμάζογλου, ανέφερε: «H διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσει και να δώσει τα χρήματα. Είναι πολύ νωπό το συμφωνητικό που υπογράψαμε και δεν έγινε τίποτα. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι συνέχεια με τον Παναθηναϊκό, έχουμε κι άλλες δουλειές!»

Έπειτα ο κ. Κωνσταντίνου και ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου, σημείωσαν: «Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής που έκατσε στο συμβόλαιό του να διεκδικεί τόσα χρήματα, όταν δεν έχει καν επικοινωνία μαζί μας, δεν μας έχουν φέρει έστω τον ποδοσφαιριστή για να συζητήσουμε μαζί του σημαντικά θέματα που θέλουμε.

Δεν έχει επιβληθεί κάποια ποινή ώστε να ενεργοποιηθεί, δεν είναι δυνατόν να ζητάτε να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός για μια τέτοια υπόθεση», είπαν ο Βασίλης Κωνσταντίνου, για να απαντήσει ο κ. Ατλαμάζογλου «αν δεν πληρώσει, να εξαφανιστεί!».

ΠΗΓΗ: sdna

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή