Έτοιμοι για την αναβίωση του τελικού με Πορτογαλία οι Legends 2004

Print Friendly, PDF & Email

Έξι από τους αστέρες της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 παρουσίασαν με κάθε επισημότητα τις εκδηλώσεις της επετείου των 15 ετών από την κατάκτηση του EURO 2004, σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (28/5).

Η κορύφωση αυτών των δράσεων έχει προγραμματιστεί την 4η Ιουλίου (21:45), με την αναβίωση του μεγάλου τελικού της Λισαβόνας, Πορτογαλία-Ελλάδα, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη. Την ίδια δηλαδή ημερομηνία, 15 χρόνια μετά από το… έπος της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της εθνικής Ελλάδας.

Οι Αντώνης Νικοπολίδης,  Γιώργος Καραγκούνης, Τραϊανός Δέλλας, Κώστας Κατσουράνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος βρέθηκαν στο πάνελ, θυμήθηκαν τα παλιά, ανέλυσαν τους λόγους που η εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αξιοποίησαν εκείνη την τεράστια επιτυχία, αλλά κυρίως απηύθυναν πρόσκληση στον κόσμο να γεμίσει από παιδιά το γήπεδο στις 4 Ιουλίου.

Οι Ντέκο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Βίτορ Μπαϊα, Μανίς, Πέδρο Παουλέτα, Σιμάο, Φερνάντο Κόουτο έχουν ήδη αποδεχτεί την πρόσκληση των διοργανωτών και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες εκείνης της εθνικής Πορτογαλίας θα προσφέρουν υψηλό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 12 Ιουνίου, θα υπάρχει τουλάχιστον από ένα event κάθε ημερομηνία που η εθνική αγωνιζόταν το 2004, μέχρι τον μεγάλο αγώνα Legends 2004-Portugal Legends της 4ης Ιουλίου. Μέρος των δράσεων θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival που διοργανώνει το ΙΣΝ από τις 23 ως τις 30 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα της 4ης Ιουλίου ορίστηκε στο συμβολικό ποσό των 3 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση ιδρυμάτων, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή