«Έφυγε» ο Παύλος Γιαννακόπουλος, πένθος στον Παναθηναϊκό

Print Friendly, PDF & Email

Την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου θρηνεί ο Παναθηναϊκός και ο ελληνικός αθλητισμός. Ο άνθρωπος που μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, κατέστησε την ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου ως μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 89 ετών. Επί προεδρίας του ο Παναθηναϊκός στέφθηκε -μεταξύ άλλων- έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ το καλοκαίρι του 2012 αποχώρησε (μαζί με τον αδελφό του, Θανάση) από το «τιμόνι», μεταβιβάζοντας τις μετοχές στον γιό του, Δημήτρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλιπών ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού από το 1971, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από το 1987 έως το 1997.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου η οικογένεια Γιαννακόπουλου θρήνησε άλλη μια απώλεια, αυτή του -αδελφού των Παύλου και Θανάση- Κώστα Γιαννακόπουλου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος», στην οποία αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή