Αρχική SocceroPolis Politics «Αίσχος το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους»

«Αίσχος το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους»

Την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος διεθνής έγραψε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.
Υ. Γ
Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Φυσικά το σχόλιο του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και εν συνεχεία ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Σεβίλλης με νέα του ανάρτηση ξεκαθάρισε τη θέση του για τα ομόφυλα ζευγάρια και τους ομοφυλόφιλους:

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως έπισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version