Αγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου, Μάικλ Ολαϊτάν

Print Friendly, PDF & Email

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, Μάικλ Ολαϊτάν, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο ενώ περπατούσε στην οδό Αδριανουπόλεως, στην Καλαμαριά.

Ευτυχώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ελαφρώς στο χέρι και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Σημειώνεται πως ο Ολαϊτάν την Κυριακή το απόγευμα σημείωσε το νικητήριο γκολ (1-0) στην πρώτη νίκη του Απόλλωνα Πόντου στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στην Κασσιόπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:

“Αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ ο ποδοσφαιριστής μας Μάικλ Ολαϊτάν περπατούσε στην οδό Αδριανουπόλεως, στην Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι. Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός.

Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή