Αγωγή της “Καραϊσκάκης Α.Ε.” κατά της ΕΠΟ για 57.000 ευρώ!

Print Friendly, PDF & Email

Aγωγή κατά της ΕΠΟ κατέθεσε η «Καραϊσκάκης Α.Ε.» η οποία διαχειρίζεται το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» που χρησιμοποιούσε για τους αγώνες της η Εθνική Ανδρών. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της αγωγής η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν έχει πληρωθεί ακόμα τα λειτουργικά έξοδα του ματς Ελλάδα – Κροατία, ύψους περίπου 57.000 ευρώ.

Ο αγώνας διεξήχθη στις 12 Νοεμβρίου 2017 για τα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας
Από την εταιρία αναφέρουν ότι το στάδιο παραχωρείται από το 2010 στην Εθνική εντελώς δωρεάν και δεν εισπράττει κανένα μα κανένα ποσό για μίσθωμα. Μόνο ο Ολυμπιακός πληρώνει μίσθωμα για τους αγώνες του στο Γ. Καραϊσκάκης. Η ΕΠΟ πληρώνει μόνο τα λειτουργικά έξοδα τα οποία τώρα χρωστάει».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus η σύμβαση μεταξύ των δύο μερών υπεγράφη το 2003 και ανανεώθηκε μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο με ιδιωτικό συμφωνητικό που υπεγράφη τον Σεπτέμβριο του 2016, δηλαδή ένα μόλις μήνα πριν λήξει η θητεία τη διοίκηση Γκιρτζίκη και μόλις λίγες ημέρες πριν έξι μέλη του τότε ΔΣ της ΕΠΟ καταστούν έκπτωτα λόγω της παραπομπής τους σε δίκη για κακούργημα για την επονομαζόμενη υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Πράγματι δεν προβλέπεται αντίτιμο για τη χρήση του γηπέδου από την Εθνική ομάδα, όμως στην αγωγή υπάρχουν δέκα τιμολόγια που αφορούν λειτουργικά έξοδα τα οποία έχουν να κάνουν με την παρουσία φιλάθλων (όσο περισσότεροι φίλαθλοι, τόσο μεγαλύτερα λειτουργικά έξοδα) έως τις θέσεις των σχολιαστών τηλεόρασης και ραδιοφώνου η χρήση των οποίων κοστολογούνταν από την εταιρεία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή