Αγωνιστικά τεστ: Κόπηκε ο Μαλούτας, τραυματίστηκε ο Γκορτσίλας

Print Friendly, PDF & Email

Δύο απώλειες υπήρξαν στα αγωνιστικά τεστ που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του σεμιναρίου διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Super League 1, που διεξάγεται στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά, ο διαιτητής Δημήτριος Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας) δεν κατάφερε να περάσει τα αγωνιστικά τεστ, ενώ ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας) στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Σε ό,τι αφορά στον Μαλούτα, ήταν ένας εκ των πέντε νέων διαιτητών που επέλεξε ο Μέλο Περέιρα για τη λίστα της 1ης κατηγορίας.

Σημειώνεται εξάλλου, ότι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας) δήλωσε τραυματίας και δεν συμμετείχε στα τεστ. Για όσους διαιτητές δεν πέρασαν τα τεστ αναμένεται να δοθεί και δεύτερη ευκαιρία.

Επίσης, από το σεμινάριο απουσιάζουν οι διεθνείς, Τάσος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) και Αγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών), που απόψε (15/8) θα διευθύνουν τον αγώνα Χαποέλ Μπερ Σεβά – Νόρκεπινγκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Παπαπέτρου πρώτος και ο Ευαγγέλου τέταρτος. Αντίθετα, κανονικά πέρασε τα τεστ ο Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), παρότι είχε επιτύχει και σε αυτά της UEFA.

Συνεπώς σε σύνολο 26 διαιτητών της Super League 1, υπήρξε μία αποτυχία, ένας τραυματισμός και τρεις ρέφερι που δεν συμμετείχαν.

Σε ό,τι αφορά στους 50 βοηθούς της 1ης κατηγορίας δεν υπήρξε καμία απώλεια. Φυσικά δεν έτρεξαν οι Απτόσογλου, Πετρόπουλος που βρίσκονται στη διαιτητική ομάδα του Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή