Αγώνας μεταξύ διαιτητών ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Πρέβεζας στο Αγρίνιο

Print Friendly, PDF & Email

Φιλικός αγώνας μεταξύ διαιτητών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και συναδέλφων τους από της ΕΠΣ Πρέβεζας διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή (03/04).

Με αφορμή τον εν λόγω αγώνα, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους εξής:

1. Την ομάδα Διαιτητών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον επικεφαλή της ομάδος κ. Ηλία Φίτσα για την αποδοχή της πρόσκλησης να βρεθούν στην πόλη του Αγρινίου για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

2. Να ευχαριστήσει τον Δήμο Αγρινίου και τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ. Νικόλαο Γκρίζη για την παραχώρηση του κεντρικού γηπέδου ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Αγρινίου και των λοιπών απαιτούμενων χώρων, καθώς την Διοίκηση του ΔΑΚ Αγρινίου και τους υπαλλήλους του οι οποίοι μας παρέδωσαν ένα άψογο γήπεδο και χώρων προς χρήση.

3. Την ΕΠΣ Αιτωλ/νίας και τον εκπρόσωπο της κ. Αθανάσιο Λαυράνο ο οποίος παρευρεθεί και απένεμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδος.

4. Την διαιτητική τριάδα που διεύθυνε τον αγώνα Μιζάλου Καλλιρόη-Βασιλείου Χρύσα-Κοτρώτσου Ιωάννα και τον Διαιτητή από την νέα σχολή Δημήτριο Βασιλείου.

5. Όλους όσους παρευρέθησαν και παρακολούθησαν τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο οι δύο ομάδες είχαν έρθει αντιμέτωπες στην Πρέβεζα, δείχνοντας ότι οι σχέσεις τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή