ΑΕΚ: Γιούχα στον Καρντόσο, λογομαχία με Μπάρκα, ξέσπασε σε κλάματα ο Μάνταλος

Print Friendly, PDF & Email

Πρεμιέρα με το αριστερό πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με 1-2.

Το κλίμα ήταν εξ αρχής αρνητικό για τον τεχνικό της Ενωσης, Μιγκέλ Καρντόσο, καθώς αποδοκιμάστηκε από το κοινό της ομάδας όταν ακούστηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα. Αποδοκιμασίες υπήρξαν κατά του Πορτογάλου και στο ημίχρονο καθώς και συνθήματα υπέρ του Λιβάγια, ο οποίος ήταν εκτός ενδεκάδας.

Η ΑΕΚ έμεινε με δέκα στο 34′ καθώς αντίκρισε κόκκινη κάρτα ο Ζεράλδες. Στην επανάληψη η Ξάνθη σκόραρε δύο γκολ σε διάστημα 11 λεπτών (67′-78′). Η ΑΕΚ μείωσε στο 91′ με τον Ολιβέιρα, ωστόσο ο κόσμος της ΑΕΚ αποδοκίμασε και δεν πανηγύρισε. Αλλωστε από το 85′ πολλοί φίλοι της Ενωσης άρχισαν να αποχωρούν. Ιδιο σκηνικό και μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου καθώς όσοι φίλαθλοι είχαν παραμείνει στο ΟΑΚΑ αποδοκίμασαν.

Επίσης μικρή μερίδα οπαδών μπήκε στον στίβο του γηπέδου, πλησίασε τη φυσούνα και γιούχαρε, ορισμένους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα υπήρξε και έντονη λογομαχία με τον Μπάρκα, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα καθώς οι περισσότεροι τα είχαν με τον Καρντόσο.

Πλέον το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Πορτογάλο τεχνικό της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Αλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν “παρών” στο γήπεδο. Πολύς κόσμος της Ενωσης περιμένει έξω από τα VIP του ΟΑΚΑ και αναμένει τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου των “κιτρινόμαυρων”.

Η πιο δυνατή εικόνα πάντως ήταν αυτή του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στο κέντρο του γηπέδου με τον Σιμόες και τον Λιβάγια να τον παρηγορούν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή