ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διαρρέουν πως επιθυμούν ο τελικός Κυπέλλου να γίνει κανονικά με κόσμο

Print Friendly, PDF & Email

Το SoccerPlus ανέλυσε τα σενάρια που υπάρχουν αναφορικά με τα εισιτήρια που πρόκειται να δοθούν στους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Περισσότερα ερωτήματα ενδέχεται να απαντηθούν την Πέμπτη (2/5), όπου έχει προγραμματιστεί η πρώτη ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ με θέσεις τους μέσω διαρροών ξεκαθάρισαν πως επιθυμούν ο τελικός της 11ης Μαΐου να διεξαχθεί κανονικά με κόσμο, όπως είχε γίνει και πέρυσι στο ΟΑΚΑ.

“Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο” ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ απάντησαν στις φήμες για το ενδεχόμενο ο τελικός να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λέγοντας : “Ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων”.

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο πέρα από την επιθυμία των δύο ομάδων, θα παίξει και η εισήγηση της αστυνομίας και το κατά πόσο θα μπορέσει να εγγυηθεί την παρουσία οπαδών και από τους δύο φιναλίστ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή