ΑΕΚ: Πληρώνει το πρόστιμο του παππού οπαδού και του δίνει το πρώτο διαρκείας στην “Αγιά Σοφιά”

Print Friendly, PDF & Email

Από το πρωί της Παρασκευής (10/4) κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση με τον ηλικιωμένο φίλαθλο της ΑΕΚ που του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ επειδή πήγε βόλτα στο υπό κατασκευή γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να δει από κοντά τα έργα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να υπάρξει επικοινωνία μαζί του και να καλύψει η ΠΑΕ το πρόστιμο που του επιβλήθηκε. Παράλληλα η ΠΑΕ προέβη σε συστάσεις προς τον φίλο της ΑΕΚ να μην επαναλάβει κάτι τέτοιο τις επόμενες και να κάνει υπομονή μέχρι να αρθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Παράλληλα επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η ΑΕΚ να δώσει το πρώτο διαρκείας της “Αγιάς Σοφιάς”, όταν θα είναι έτοιμο το γήπεδο στον συγκεκριμένο φίλαθλο!

Την είδηση σχολίασε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος ο οποίος έγραψε στο Facebook.

«Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών!
Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.!Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας!
Για αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που… περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του!
Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας.
Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια.
Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας…»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή