Η κόντρα ΑΕΚ – Ολυμπιακού για τον Λάζαρο καλά κρατεί και εκτός δικαστηρίων

Print Friendly, PDF & Email

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μεταφέρθηκε και εκτός των δικαστικών αιθουσών της ΕΠΟ. Αμέσως μετά την αναβολή της εκδίκασης έπειτα από αίτημα των «ερυθρόλευκων» υπήρξε τοποθέτηση του Ολυμπιακού ο οποίος εξέφρασε την απορία: «τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν δείχνει το συμβόλαιο;».

Η Ενωση απάντησε άμεσα σχολιάζοντας: «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός και εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους σε μία υπόθεση στην οποία μας είχε ενημερώσει εδώ και τέσσερις μέρες ότι θα ζητήσει αναβολή;».

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα διαρροή χαρακτηρίζοντας την ΑΕΚ «πολύ ομιλητική στις διαρροές», αλλά «σιωπηλή» στην εκδίκαση.

Αναλυτικά, η θέση του Ολυμπιακού:

«Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές, αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ.

Όπως, όμως, είναι φυσικό είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη. Και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;

Για να τελειώνουμε με το θέμα το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού.

Επίσης, καταθέσαμε προσφυγή για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή