ΑΕΛ: “Ρε παιδιά 7 κίτρινες και μία κόκκινη για φάουλ που δεν υπήρξε ποτέ”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΛ, εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα παράπονά της για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με την Ξάνθη, αλλά και για την εξαφάνιση των ball boys, η οποία όπως υποστηρίζει έγινε μετά από εντολή του γενικού αρχηγού των Ακριτών, Γιάννη Παπαδημητρίου, με την ανοχή του τέταρτου διαιτητή.

Η ανακοίνωση:

“Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, όμως όλοι είδαν ποια ομάδα άξιζε να κερδίσει και είμαστε βέβαιοι ότι ο φίλος μας ο κ. Πανόπουλος θα ανάψει ένα κεράκι στον Άγιο Ζίφκοβιτς για τα πέντε ανεπανάληπτα τετ α τετ που καθάρισε.
 
Εκείνο που μας στενοχώρησε όμως είναι ότι μια από τις καλύτερες ομάδες παραδοσιακά τα τελευταία 27 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατόν με τον γενικό αρχηγό της τον Γιάννη Παπαδημητρίου μπροστά στον γνωστό Φωτιάδη (4ο διαιτητή) να δίνει εντολή να εξαφανιστούν τα μπολ μπόις μόλις η Ξάνθη πέτυχε το γκολ.
 
Γι’ αυτό είμαστε ΑΕΛ, γιατί αυτό δεν το έχουμε κάνει ποτέ, ακόμη κι όταν δίναμε αγώνες για την επιβίωση μας.
 
Όσο για τους τέσσερις διαιτητές, ρε παιδιά 7 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη σε ένα  φάουλ που δεν υπήρξε ποτέ και μία μόνο κίτρινη κάρτα στην συμπαθή ομάδα της Ξάνθης, μιλάνε από μόνα τους.
 
Όταν κερδίζουμε οι καθυστερήσεις είναι τουλάχιστον 5 λεπτά, αλλά όταν χάνουμε κι έχουν γίνει τόσοι τραυματισμοί κι έχουν γίνει τόσες αλλαγές παικτών, είναι αδιανόητο οι καθυστερήσεις να είναι μόνο 3 λεπτά, αντί για τουλάχιστον 6.
 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα και στους προπονητές μας για την υπέροχη προετοιμασία και το υπέροχο κοουτσάρισμα.
 
Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η ΑΕΛ μας επανέρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους παίκτες και την εικόνα που της αξίζει”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή