Αρχική Must Read Αθωωτική απόφαση για Γραμμένο από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Αθωωτική απόφαση για Γραμμένο από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Αθωωτική για τον πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και μοναδικό υποψήφιο για τις εκλογές της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένο ήταν η απόφαση της Επιτροπή Δεοντολογίας σχετικά με την κατηγορία της πλαστογραφίας, που αντιμετώπιζε.

Η απόφαση αφορά τη μία από τις δύο υποθέσεις που κατηγορούνταν ο Γραμμένος και αφορούσε έκδοση βεβαιώσεων σε δύο προπονητές ερασιτεχνικών κατηγοριών, την ευθύνη ανέλαβε υπάλληλος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος είπε ότι δεν γνώρισε ότι κατά τις καλοκαιρινές διακοπές άλλαξε ο κανονισμός και ότι οι βεβαιώσεις έπρεπε να εκδίδονται από την ΕΠΟ και όχι από τις Ενώσεις. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος έβαλε την σφραγίδα που έφερε την υπογραφή του Γραμμένου χωρίς να ρωτήσει, ενώ το έγγραφο δεν είχε ιδιόχειρη υπογραφή.

Η άλλη υπόθεση, για την οποία η απόφαση εκκρεμεί αφορά έκδοση ταυτότητας προπονητή, την ευθύνη ανέλαβε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου προπονητών Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι το έκανε να βοηθήσει έναν άνεργο άνθρωπο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βαγγέλη Γραμμένου, Λάμπρο Μπίρδα, το συμβάν έγινε 2012 και επομένως το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Οι δικηγόροι του Γραμμένου εκτιμούν ότι αθωωτική θα είναι η απόφαση και για τη δεύτερη υπόθεση.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, έχει ζητήσει την άμεση έκδοση των αποφάσεων ώστε να σταματήσει ο αρνητικός θόρυβος γύρω από το όνομά του.

Exit mobile version