Αθωώθηκε στην Εφέσεων ο Καραπαπάς για το επεισόδιο που είχε με τον Μπέο

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς αθωώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων για το επεισόδιο που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των “ερυθρόλευκων” με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Η έφεση εκδικάστηκε την Τετάρτη 29/1 με την Επιτροπή να απαλλάσσει τον Κώστα Καραπαπά. Παράλληλα, μειώθηκε το πρόστιμο του Ολυμπιακού από 6.000 σε 2.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Δέχεται τυπικά και κατ’ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με αριθμ. 12/2020 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΟΣ. Διακρατεί και δικάζει τις υποθέσεις. Αποφαίνεται ότι ο δεύτερος εγκαλούμενος-εκκαλών (Κ. Καραπαπάς) δεν τέλεσε στην αποδιδόμενη σ’αυτόν πειθαρχική παράβαση (1, 2 περ.ε, 5 επ., 10 παρ.1 περ .β΄ σε συνδυασμό με το 11 παρ.1, 2, και 3, 12 παρ.1 περ. α του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.). Δέχεται ότι η πρώτη εγκαλούμενη-εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’αυτήν πειθαρχική παράβαση (των αρθρων 1, 5 επ., 14 παρ.1,2,3, και 4 περ.β΄, 15 παρ.1 εδ. α περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την ως άνω πειθαρχική παράβαση τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ-Ολυμπιακός στις 22/12/2019).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή