Αισιόδοξος ο Δώνης ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει άδεια συμμετοχής

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιώργος Δώνης φιλοξενήθηκε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των «πράσινων» υποστήριξε ότι το πλάνο εξυγίανσης του συλλόγου εξυπηρετείται στο ακέραιο και πως το «τριφύλλι» πιθανότατα θα πάρει άδεια συμμετοχής για το ερχόμενο πρωτάθλημα. «Το πιθανότερο είναι πως θα πάρουμε άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει πλέον μία διοικητική σταθερότητα συγκριτικά με ό,τι συνέβαινε πέρυσι», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης και ξεκαθάρισε πως το πλάνο είναι τριετές όπως ακριβώς και το συμβόλαιό του.

Ο κ. Δώνης επανέλαβε πολλές φορές τη λέξη ενότητα προκειμένου να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του ο Παναθηναϊκός. Ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ενότητας την ατμόσφαιρα που υπήρχε στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και υπογράμμισε πως όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν βοηθούν την ομάδα. «Οποιος και να είναι πρόεδρος, σήμερα ο Αλαφούζος, αύριο ο Δώνης, ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα και στηρίζουμε την ομάδα», δήλωσε ο 50χρονος προπονητής και είπε πως η αντίδραση ορισμένων αγανακτισμένων οπαδών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν λανθασμένη.

Επίσης ο Δώνης ζήτησε υπομονή από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως όταν ήρθε «η ομάδα βρισκόταν στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της», επομένως οι συγκρίσεις την δεδομένη χρονική στιγμή με αστέρες του παρελθόντος όπως ο Βαζέχα είναι άτοπες.

Αναφορικά με την αγωνιστική πτώση του Παναθηναϊκού στον β’ γύρο ο Δώνης τόνισε πως η ομάδα επηρεάστηκε διότι 15 παίκτες μέσα στον Δεκέμβριο μαζί και αυτός εισήχθησαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα του ιού Η1Ν1.

Ωστόσο, ο Δώνης αποκάλυψε πως στα αποδυτήρια τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες πίστεψαν κατά τη διάρκεια της σεζόν με βάση την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο, ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμη και την ΑΕΚ για την δεύτερη θέση.

Για την πιθανότητα να πουληθούν κάποιοι παίκτες το καλοκαίρι, ο Δώνης είπε πως «για να γίνει καλύτερη η ομάδα πρέπει να αντλήσουμε κεφάλαια και από το έμψυχο δυναμικό. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να πουληθούν παίκτες. Ολοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους. Ομως δεν μπορείς να πάρεις τον Μπουζούκη με 1,5-2 εκατ. ευρώ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή