Αιχμηρή τοποθέτηση του Super 3 κατά του Γιώργου Σαββίδη με αφορμή μία ανάρτηση

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του προέδρου Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος μετά τη νίκη του Δικεφάλου επί του Αρη μέσα στο Αλεξάνδρειο για το μπάσκετ ανάρτησε στο instagram φωτογραφία με την οποία ουσιαστικά καλοί τους οπαδούς του Αρη να… σωπάσουν.

Αμεση ήταν η απάντηση του Super 3, ο οποίος με μία πολύ επιθετική ανάρτηση στο Facebook ζητάει από τον Γιώργο Σαββίδη να μην ασχοληθεί ξανά με τον Αρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η ελληνική γλώσσα που δεν γνωρίζεις αν ποτέ στην μάθει κάποιος δάσκαλος θα σου πει ότι είναι πάρα πολύ πλούσια.
Σε πληροφορούμε λοιπόν ότι είναι πάρα πολύ πλούσια για να σε στολίζουμε καμιά βδομάδα 5 γενιές πίσω και 5 γενιές μπροστά με κάθε είδους επιθέτου. Δεν θα το κάνουμε όμως και δεν θα το κάνουμε γιατί εκτός από τα λεφτά δεν διαθέτεις καμία αίγλη δυνατή , κιμπάρικια και αλητικια που να προκαλεί την αντιπαράθεση με δυνατές έννοιες. Ζήτησες να κάνει ησυχία ένας σύλλογος που τα δυο αστέρια πάνω από το έμβλημα του όπως φαίνεται στην φωτογραφία του μαγαζιού σου που ανέβασες σημαίνουν 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – 8 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – 3 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ και πολύ περισσότερο σημαίνουν τον σεβασμό ολόκληρης της Ελλάδος και ολόκληρης της Ευρώπης εκείνη την εποχή.
Εκείνη την εποχή που αυτά συνέβαιναν στον σύλλογο εσύ ήσουν το παιδί ενός καπνεργάτη…. Βλέπεις οι εποχές αλλάζουν το τι γίνεται στο σωματείο το δικό μας αφορά εμάς το τι έγινε και γίνεται στην ζωή την δίκη σας άφορα εσάς. Μην έχεις το θράσος απ’ το σημείο που μιλάς σήμερα να είσαι προκλητικός όπως όλα τα τελευταία χρόνια…. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ…
Στο συμπαθές σου site που βρήκαμε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες υπάρχει ρεπορτάζ ότι είσαι στο πλευρό της 90χρονης που συνελήφθη επειδή πουλούσε τερλίκια στις λαϊκές… Και εμείς έχουμε δώσει 1 ευρώ από αυτά που δεν έχουμε στο δρόμο σε παιδάκια που πουλάνε χαρτομάντιλα γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι έχουν ανάγκη , και εμείς έχουμε βοηθήσει γιαγιάδες και παππούδες όταν περνάνε από μπροστά μας με τον οποιοδήποτε τρόπο (από αυτά που δεν διαθέτουμε) αλλά δεν έχουμε την ανάγκη να το προβάλλουμε σαν φιλανθρωπία για να πατσίσουμε την οποιαδήποτε βλακεία που μπορεί να κάνουμε στην καθημερινότητα μας. Δεν μας ενδιαφέρει αν και ποιανού μπροστινός είσαι αυτό είναι δικό σου πρόβλημα το δάχτυλο σου στα χειλάκια σου ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ με την παρότρυνση αυτός ο σύλλογος και ο κόσμος του να κάνει ησυχία δεν μπορείς να το κάνεις , το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σηκώσεις το δάχτυλο λίγο πιο πάνω απο τα χειλάκια σου και να σκαλίσεις την μύτη σου…. Τρελίτσα σε αυτόν τον σύλλογο και αυτόν τον κόσμο δεν μπορείς να πουλήσεις μπες λοιπόν μες στο κουτάκι του Playmobil που βγήκες και πες τους να σε ξαναβάλουν στο ράφι…. Το ότι σε δώσανε ένα ξενοδοχείο , μια γκαζόζα , ένα αναψυκτήριο στην παράλια και μια καπνοβιομηχανία που και καλά την πήρες εσύ για να μην την πάρουν οι τούρκοι αλλά την πούλησες στους Ιάπωνες και τα έκανες παντελόνι , ότι παρέλασαν από τις σουίτες σου υπουργοί και ευχήθηκαν πρωταθλήματα πρωθυπουργοί και άλλα πολλά μέσα στην πόλη με “δωρεές” μην σε φουσκώνουν και την βλέπεις με την πάρτη μας…. ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΗΣ ….. Εκτός αν ψάχνεις να πουλήσεις οπαδιλίκι σε αυτούς που την πρώτη φορά που εμφανίστηκες σε πέταξαν κακήν κακώς…. Κανε λοιπόν τον δήμαρχο στην γειτονιά σου και μην την βλέπεις ούτε με την πόλη ούτε με την Μακεδονία… Όσες φορές θα ασχοληθούμε με την πάρτη σου αν και δεν το αξίζεις ούτε σαν δύναμη ούτε σαν οντότητα γιατί δεν είσαι σοβαρός.

105 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή