Αρχική Διαιτησία Ακρίδας: “Απαράδεκτη η ενέργεια με τα σουβλάκια, ευτελίζει τον χώρο της διαιτησίας”

Ακρίδας: “Απαράδεκτη η ενέργεια με τα σουβλάκια, ευτελίζει τον χώρο της διαιτησίας”

Στα λάθη που έγιναν την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με το VAR  αλλά και στην εικόνα με τα σουβλάκια που έφτασαν στο βαν του VAR την ώρα του αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε με δήλωσή του στο SoccerPlus, o πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής, Κώστας Ακρίδας.

Ακολουθεί η δήλωση του Ακρίδα:

“Σαν πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε το VAR στην Ελλάδα αποδείχθηκε ότι δεν λύνει χρονιά προβλήματα που υπάρχουν και που θα υπάρχουν πάντα. Θα δικαιολογήσουμε τα λάθη τις πρώτες αγωνιστικές γιατί οι διαιτητές δεν είναι καλά προετοιμασμένοι διότι είχαν λίγο χρόνο να προετοιμαστούν. Υπάρχει μεγάλη προχειρότητα στο θέμα της θέσης του VAR με την τοποθεσία που είναι το ΒΑΝ εκτός γηπέδου.

Δεύτερο η θέση που τοποθετήθηκε σε όλα το γήπεδα το VAR δεν είναι ενδεδειγμένη γιατί πηγαίνει κοντά στους πάγκους και κοντά στους επίσημους, για αυτό υπήρξε μεγάλη προχειρότητα. Όλα αυτά τα επισημαίνουμε και αναγνωρίζουμε ότι υπήρχε μεγάλη βιασύνη να έχουμε το VAR από την πρώτη αγωνιστική παρόλο που δεν ήμασταν έτοιμοι και αυτό φάνηκε σε όλα τα γήπεδα

Όσον άφορα τα σουβλάκια θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια όποιος και αν την έκανε, ευτελίζει τον χώρο της διαιτησίας. Η ΚΕΔ πρέπει να κάνει έρευνα και όποιος έχει την ευθύνη να πάει στο σπίτι του.

Καλή σεζόν με λιγότερα λάθη και καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Exit mobile version