Αρχική Super League 1 “Θα αποτύχουν να καταστρέψουν τον ΠΑΟ, θα παλέψω μέχρι το τέλος”

“Θα αποτύχουν να καταστρέψουν τον ΠΑΟ, θα παλέψω μέχρι το τέλος”

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνομιλία που είχε μέσω twitter με τον καθηγητή ιστορίας του Πανεπιστημίου του Haverford, Αλέξαντερ Κιτρόεφ, τόνισε αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλος για τον Παναθηναϊκό.

Ο Κιτρόεφ έγραψε στο twitter: «Κανένα νέο για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για τα playoffs και την επόμενη σεζόν, για τον οπαδό του που πέταξε κουτάκι μπύρας. Ως ιστορικός είμαι σκεπτικός απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτοί που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό».

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού απάντησε στο σχόλιο του ιστορικού στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι όσοι θέλουν το κακό της ομάδας δεν θα καταφέρουν να τη βλάψουν: «Αλλά θα αποτύχουν. Η ύβρις και οι Θεοί τους βλέπουν. Είμαι αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος».

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ασκήσει έφεση για την τιμωρία του πρωτόδικα (αφαίρεση τριών βαθμών από τα play offs, δύο από το επόμενο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 41.500 ευρώ και απώλεια του ματς με τον ΠΑΟΚ με 3-0 στα χαρτιά). Ο Αλαφούζος ωστόσο έχει δώσει εντολή οι “πράσινοι” να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το δίκιο τους, επομένως είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν και στο Διαιτητικό Δικαστήριο εφόσον κριθεί απαραίτητο, ή να φτάσουν ακόμη μέχρι τη FIFA και την UEFA!

Exit mobile version