Αλλαγές στον ΣΠΟΡ FM: Τέλος Παπαθεοδώρου-Βασιλαράς και έπεται συνέχεια

Print Friendly, PDF & Email

Οι αλλαγές στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας συνεχίζονται. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον όμιλο ΣΚΑΪ και την άφιξη της Εύης Κουτσαυτάκη στο Φάληρο, ήταν κοινό μυστικό ότι έρχονται πολλές και μεγάλες αλλαγές. Και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο…

Η κ. Κουτσαυτάκη η οποία είχε φύγει από τον ΣΚΑΪ για να τρέξει το τηλεοπτικό εγχείρημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, επέστρεψε στο Φάληρο, μετά την αποπομπή του Κώστα Κιμπουρόπουλου (ο οποίος είχε πιστωθεί την συμφωνία για το Survivor καθώς και την εξαγορά της πρώτης τηλεοπτικής άδειας στον περιβόητο διαγωνισμό), με αυξημένες μάλιστα αρμοδιότητες.

Η σιδηρά Κυρία του ομίλου λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της προχώρησε σε κινήσεις και αλλαγές που σηματοδοτούν τη νέα γραμμή που θα ακολουθήσει ο όμιλος.

Στο πλαίσιο αυτών λοιπόν, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και τον Νικόλα Βασιλαρά, οι οποίοι δεν θα είναι στην επόμενη μέρα του σταθμού.

Και οι δυο είχαν κρατήσει πολύ σκληρή στάση απέναντι στην κατάσταση που επικρατούσε επί σειρά ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανεβάζοντας τους τόνους και την κριτική στα ύψη, μέσα απ’ την συχνότητα του σταθμού.

Ο Βασιλαράς μάλιστα πριν αναλάβει το ραδιοφωνικό του πόστο στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν στο γραφείο Τύπου του Παναθηναϊκού (μετά την αποχώρησή του, τη θέση ανέλαβε ο Σταμάτης Γαρρής).

Προφανώς οι απόψεις των δυο δεν συμβαδίζουν με τα θέλω και τη γραμμή που θέλει να ακολουθήσει ο όμιλος στη νέα εποχή, οπότε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών κρίθηκε επιβεβλημένη.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου με ένα status στο προσωπικό του προφίλ στο FB, σχολίασε σχετικα:

«Μετά από δυο υπέροχα χρόνια στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας, ήρθε η ώρα για τους τίτλους τέλους.

Από τη στιγμή που έχουμε διαφορετική φιλοσοφία για την επόμενη ημέρα και ιδεολογικά δεν συμβαδίζουμε πουθενά με την νέα τάξη πραγμάτων, είναι αναπόφευκτο να μην συνυπάρξουμε άλλο και να κρατήσουμε μόνο τις ωραίες αναμνήσεις. Απόλαυσα κάθε στιγμή σε αυτά τα δυο χρόνια και ειδικότερα ότι υπήρξα μέλος του ραδιοφώνου που συνέβαλε καθοριστικά ώστε να διαλυθεί η Εγκληματική Οργάνωση του ποδοσφαίρου, όταν ως τότε όλα τα μικρόφωνα ήταν κλειστά για τους «αντιφρονούντες» στο σύστημα.

Όπως απόλαυσα το γεγονός ότι υπήρξα για δύο χρόνια σχολιαστής του ΣΚΑΙ (στον οποίο έχω ενημερώσει από τον Μάιο τους αρμόδιους ότι δε θα συνεχίσω, είτε υπάρξει είτε δεν υπάρξει Kick Off).

Θέση για μένα δεν υπήρχε υπό αυτές τις συνθήκες, νομίζω το κατανοείτε όλοι, και με τα συγκεκριμένα δεδομένα αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κορυφαίο σε όλα George Kosmas που με έφερε στον σταθμό και μου έδωσε απόλυτη ελευθερία σε δύσκολους καιρούς για πολυφωνία, στον Aris Asvestas που ήμασταν παρέα κάθε απόγευμα και ζήσαμε μαζί το όνειρο της ανατροπής των εγκληματιών, και σε όλα τα παιδιά της παραγωγής (Kwnstantina Panoutsou, Greg Pozios, Stavros Hondrothymios) που με ανέχθηκαν. Συγνώμη σε όλους όσους αδικήσαμε με κάτι που είπαμε, καλή συνέχεια στο Νο1 καράβι των ερτζιανών…»

Και αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές στον ΣΠΟΡ FM, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του DailyMedia, έπεται συνέχεια. Αλλαγές που δεν έχουν να κάνουν μόνο με αποχωρήσεις, αλλά και με επιστροφές.

Φημολογείται ότι επιστρέφει ο Γιώργος Χελάκης στον σταθμό και ότι οι προσθήκες που θα γίνουν θα δώσουν τον τόνο της νέας εποχής. Μιας εποχής που ξεκίνησε με το οριστικό τέλος του Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και συνεχίζεται με τις αλλαγές και στο ραδιόφωνο του ομίλου. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια…

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή