“Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης για την τροπολογία που όξυνε το κλίμα, αλληλεγγύη στον Αυγενάκη”

Print Friendly, PDF & Email

Στην ολομέλεια της Βουλής ήρθε η κύρωση του πρωτοκόλλου τροποποίησης της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ασκώντας δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

“Κωμικοτραγικά όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στο χώρο του ποδοσφαίρου”. “Επιτρέψτε μου να πάω κόντρα στο ρεύμα των τελευταίων ημερών και να εκφράσω την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μου στον κ.Αυγενάκη, πολύ απλά γιατί για αυτούς τους άθλιους χειρισμούς την ευθύνη δεν έχει ο κ.Αυγενάκης, την έχει ο κ.Μητσοτάκης. Απόλυτα δική σας η ιδέα αυτής της τροπολογίας που όξυνε την κατάσταση αντί να την εξομαλύνει όπως πιστεύατε”.

“Υπεύθυνος είστε εσείς κ.Μητσοτάκη γιατί η διαπλοκή σας με τους μεγαλόσχημους που σας στήριξαν προκειμένου να εκλεγείτε σας οδήγησε σ’ αυτούς τους πρωτοφανείς ακροβατισμούς”

“Το μπάχαλο στο ποδόσφαιρο δεν είναι κυρίως δείγμα ανικανότητας και ανεπάρκειας αναδεικνύει ένα μεγαλύτερο ζήτημα, ότι αδυνατείτε να ξεπληρώσετε τα γραμμάτια που υπογράψατε με την διαπλοκή προεκλογικά”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή