«Αλλοίωση με πέναλτι φάντασμα, περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του Σκουλά» (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Εντονα παράπονα από τη διαιτησία του Μανώλη Σκουλά στο παιχνίδι με την Ξάνθη έχουν στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν 2-1 στα Πηγάδια με πέναλτι του Κάστρο στο 59′, ωστόσο σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστο Γαλαριώτη υπήρξε «αλλοίωση αποτελέσματος».

Συγκεκριμένα ο κ. Γαλαριώτης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Αλλοίωση αποτελέσματος με πέναλτι φάντασμα από ένα διαιτητή που πρόσφατα πήρε το σήμα FIFA. Αναμένουμε από την ΚΕΔ την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου κυρίου».

Κάναντι: «Για εμένα δεν ήταν πέναλτι»

Πέρα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος και ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στην κάμερα της ΕΡΤ υποστήριξε πως δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο πέσιμο του Κάστρο:

«Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Νομίζω το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο, για εμένα δεν ήταν πέναλτι αλλά συνεχίζουμε.

Κάνουμε καταπληκτική δουλειά στον Ατρομητο και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Δεν θέλω να πω κάτι τώρα αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας στο παρακάτω βίντεο. Η επίμαχη φάση όπου ο Κάστρο κερδίζει πέναλτι από τον Καρασαλίδη μετά το 2:34:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή