Αλλοδαποί διαιτητές στα τρία ματς των play οff – Xωρίς γραμμή off side η πρεμιέρα

Print Friendly, PDF & Email

Τους διαιτητές για την πρεμιέρα των πλέι οφ ανακοίνωσε η ΚΕΔ, ορίζοντας ξένους διαιτητές και στα τρία παιχνίδια και έλληνες VAR. Xωρίς τη δυνατότητα εμφάνισης της γραμμής off side το VAR στη πρεμιέρα, παρά τις προσπάθειες περί του αντιθέτου.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Στο ντέρμπι της Τούμπας (15/3, 19:30) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε ο Ιβάν Κρούζλιακ. Ο 36χρονος Σλοβάκος είναι κατηγορίας Elite στην UEFA και έχει σφυρίξει στο παρελθόν τους αγώνες Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (21/2/19) στο Γιουρόπα, Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 (27/8/15, Γιουρόπα), Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (23/10/14, Γιουρόπα) και Ελλάδα-Λετονία 2-0 (U17, 23/3/11).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι, Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος ο Τάσσης, στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος.

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (15/3, 19:30) διαιτητής θα είναι ο 42χρονος Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα, πρώτης κατηγορίας στην UEFA. Παλαιότερα είχε διευθύνει τον αγώνα Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0 (2/10/14, Γιουρόπα). Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λιθουανοί Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκας, 4ος ο Τζήλος και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον Μπίκα.

Στο “Βικελίδης” για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ θα βρεθεί ο 34χρονος Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ, επίσης πρώτης κατηγορίας της UEFA. Βοηθοί του οι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Μαλούτας και ως VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος, με παρατηρητή τον Γκαϊτατζή.

Ο Καμπάκοφ διηύθυνε φέτος το Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή