Αρχική FIFA / UEFA Διεθνές Ποδόσφαιρο Αλυσοδεμένος αντιπρόεδρος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία έξω από τα γραφεία της AFA

Αλυσοδεμένος αντιπρόεδρος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία έξω από τα γραφεία της AFA

Στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι στις διαμαρτυρίες παραγόντων κατά των αξιωματούχων της διαιτησίας, ωστόσο αυτό που συνέβη στην Αργεντινή δεν έχει προηγούμενο.

Ο αντιπρόεδρος της Σαρμιέντο ντε Τσάκο, Χεράρδο Εσκομπάρ αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί κατά της διαιτησίας αλυσοδεμένος έξω από την είσοδο των γραφείων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η Σαρμιέντο ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα πλέι οφ με 3-0 από την Εστουδιάντες ντε Ρίκο Κουάρτο και οι ελπίδες της για άνοδο στη Β’ κατηγορία ελαχιστοποιήθηκαν. Ο Εσκομπάρ θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε κατάφωρα από τη διαιτησία και προχώρησε σε αυτήν τη συμβολική κίνηση για να διαμαρτυρηθεί. Μάλιστα κάλεσε και τηλεοπτικό δίκτυο για να αποκτήσει η διαμαρτυρία μεγαλύτερη απήχηση.

«Μας έκλεψαν το όνειρο της ανόδου. Δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, η ομοσπονδία πρέπει να αναλάβει δράση. Αισθανόμαστε πολύ άσχημα και για αυτό κάνω αυτήν την ακραία κίνηση», είπε ο Εσκομπάρ.

Exit mobile version