Αμερικανή youtuber κράζει την Σαντορίνη και την… στολίζουν ποικιλοτρόπως

Print Friendly, PDF & Email

H Σαντορίνη είναι ένας απλός γκρεμός. Σιγά το πράγμα δηλαδή. Βράχια, παραλίες της… κακιάς ώρας και γενικά ένα χάλι. Τάδε έφη Χάλεϊ Παμ (η ποια;), μια 18χρονη youtuber, η οποία άκουσε τα εξ αμάξης από πολλούς ακόλουθούς της τόσο στο youtube όσο και στο Instagram. Στο πρώτο έχει δύο εκατομμύρια συνδρομητές και στο δεύτερο σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους.

Σε ένα 35λεπτο παραλήρημα, η νεαρή χαρακτήρισε το κυκλαδίτικο νησί ως γκρεμό, χωρίς παραλίες, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να μην επισκέπτεται την Ελλάδα, λόγω οικονομικής κρίσης.

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Η 18χρονη προσθέτει επίσης ότι ενοχλήθηκε από την πολυκοσμία στα σοκάκια που δεν την άφηνε να ψωνίσει, ενώ προσθέτει ότι τα τοπία εκτός της Χώρας είναι απλά επίπεδα και καθόλου όμορφα. Όπως εξηγεί στο βίντεό της η νεαρή Αμερικανή, περίμενε κάτι πολύ διαφορετικό, με βάση τις φωτογραφίες που είχε δει στο Instagram, γι’ αυτό και απογοητεύτηκε οικτρά.

Αν θέλετε να «σκοτώσετε» την ώρα σας, κάντε «κλικ» στο βίντεο, ακούστε την και δείτε τα… στολίδια κάτω από την ανάρτηση του βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

acting natural in Greece ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haley Pham (@haleypham) στις

Πηγή: ethnos

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή