Αμερικανός μετέδωσε ζωντανά τη δολοφονία του στο Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Η live μετάδοση που έκανε στο Facebook ένας 50χρονος Αμερικανός, ενώ βρισκόταν έξω από ένα πανεπιστήμιο στη Βόρεια Καρολίνα, δεν σταμάτησε δυστυχώς τον δολοφόνο του από το να ανοίξει πυρ εναντίον του, βάζοντας πρόωρα τέλος στη ζωή του.

O Prentis Robinson εκτελέστηκε εν ψυχρώ από έναν νεαρό ενώ περπατούσε και μιλούσε ζωντανά στην κάμερα του κινητού του, το οποίο ήταν τοποθετημένο σε ένα selfie stick.

Γύρω στις 10 εχθές το πρωί, η τοπική αστυνομία εκλήθη στο σημείο από άγνωστο που κατήγγειλε ότι είχε ακούσει έναν πυροβολισμό. Φτάνοντας μπροστά στο πανεπιστήμιο Wingate οι αστυνομικοί βρήκαν τον 50χρονο άνδρα πεσμένο στο έδαφος και διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός.

Στο κλιπ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο Robinson ακούγεται να λέει στον ένοπλο άνδρα που τον πλησιάζει ότι μεταδίδει live εικόνα, θέλοντας προφανώς να τον αποτρέψει από το να πυροβολήσει. Εκείνος ωστόσο δεν αποθαρρύνεται και ανοίγει πυρ, σκοτώνοντας τον άνδρα.

Ο δράστης, που έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, δεν έχει συλληφθεί ακόμα και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την πολιτεία για τον εντοπισμό του. Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν.

Σύμφωνα με το Fox 46, το θύμα συνήθιζε να κάνει ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook, «ξεμπροστιάζοντας» βαποράκια ναρκωτικών στην περιοχή του και άτομα που έβλεπε στον δρόμο να κάνουν παρανομίες.

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης εικάζεται ότι το ριψοκίνδυνο αυτό χόμπι του 50χρονου του στοίχισε και τη ζωή του, αφού είχε δημιουργήσει έχθρες με επικίνδυνα άτομα στη γειτονιά του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή