Ανέβηκαν οι τόνοι στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μεταξύ Χούμπελ και Λυσάνδρου

Print Friendly, PDF & Email

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά την απόφαση επτά μελών του συμβουλίου να αποχωρήσουν από τη διαδικασία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανανέωση της θητείας του Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης και του προέδρου της Super League.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ υποστήριξε ότι τα μέλη της ΕΕ «θα έπρεπε να μείνουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους και όχι να φύγουν. Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης κάνοντας μάλιστα αναφορά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε εκείνο το σημείο ο Μηνάς Λυσάνδρου επενέβη και ζήτησε από τον Χούμπελ να ανακαλέσει: «Σε αυτή την αίθουσα εγώ είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΑΕΚ και είμαι εδώ, δεν έφυγα. Ανακαλέστε, δεν έπρεπε να γίνει αναφορά στον Μελισσανίδη».

Ο Χούμπελ ωστόσο πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας: «Μη νομίζετε ότι δεν βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει, δεν είμαστε βλάκες».

Ο Χούμπελ έδειξε επίσης ενοχλημένος που οι ιστοσελίδες αναμεταδίδουν όσα γίνονται στα συμβούλια τόσο της ΕΠΟ όσο και της Λίγκας. «Αυτό δεν είναι θετική παρατήρηση για την ΕΠΟ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή