«Ανέλαβα 18 εκατ. χρέη, οι οργανωμένοι του Ηρακλή άφησαν την ομάδα να καταστραφεί»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του “ALPHA” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο όπου ήταν πρόεδρος του Ηρακλή.

Ο κ. Ρέμος υποστήριξε ότι τα χρέη που ανέλαβε το 2007 ξεπερνούσαν τα 18 εκατ. ευρώ (!) και τόνισε πως η ομάδα καταστράφηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή, που πήγαν τον σύλλογο σε πτώχευση φορτώνοντας όλα τα χρέη στον γνωστό τραγουδιστή.

Για την περιπέτεια που πέρασε ασχολούμενος με τον Ηρακλή:

“Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη και τα λάθη μου τα πλήρωσα μέχρι τελευταίο ευρώ. Νοιώθω και ξέρω και αυτοί που είναι πραγματικά Ηρακλειδής ξέρουν ποιος είναι ο Αντώνης Ρέμος και τι έχει κάνει για τον Ηρακλή. Και πως έβαλε τα στήθια του μπροστά στη χειρότερη στιγμή του Ηρακλή, το 2007 το καλοκαίρι, που υπήρχαν μόνο καμένα γραφεία, ανέλαβε 18 εκατ. ευρώ χρέη, που εμάς στην αρχή μας έλεγαν πως ήταν 7-8 εκατ. και τελικά ήταν πάνω από 18 εκατ. στο δημόσιο συν 30 προσφυγές από ποδοσφαιριστές. Αναλάβαμε μια ομάδα με έξι-επτά επαγγελματικά και έπρεπε μέσα σε ενάμιση μήνα να αποπληρώσουμε, να ρυθμίσουμε με τη ρύθμιση Ορφανού που την είχε βγάλει τότε για τον ΠΑΟΚ και δεν την υπέγραψε ο Ζαγοράκης και μου έλεγε άσε μη την υπογράφεις, ξέρω εγώ και είχε δίκιο τελικά. Εγώ ήμουν ο μα@@@ς που την υπέγραψα και πήρα όλο το βάρος επάνω μου”.

Για το ότι φορτώθηκε όλα τα χρέη της ομάδας:

“Εγώ φορτώθηκα και προσωποποιήθηκαν με τη ρύθμιση του Ορφανού και βέβαια μετά τεχνηέντως οι ωραίοι φίλαθλοι, οι οργανωμένοι του Ηρακλή άφησαν την ομάδα να καταστραφεί και να λυθεί η εταιρεία. Την πήγαν σε πτώχευση προσωποποιώντας μου και φορτώνοντας μου όλα τα χρέη που δημιουργήθηκαν και από μένα και πριν από μένα. Τα δικά μου να τα καταλάβω όντως γιατί και στη δική μου την τριετία δημιουργήθηκαν κάποια χρέη γιατί αποπληρώναμε τα άλλα. Εμείς ουσιαστικά πληρώναμε δυο ομάδες, μια την παλιά και μία την καινούρια”.

Για το σύνολο των χρημάτων που βρέθηκε να χρωστάει:

“Ανέλαβα 18 εκατ. χρέη τα οποία ρυθμίστηκαν και συν όλα τα υπόλοιπα. Δεν έκανα ποτέ το συνολικό λογαριασμό για το πόσα έδωσα. Έτσι είμαι στη ζωή μου. Κατάφερα και το αντιμετώπισα. Μετά από εννιά χρόνια, ήταν Μάιος του 2010 η τελευταία μου μέρα ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Ιούνιος του 2019 έχω κάτι ψιλά αλλά το πιο λυπηρό είναι πως είναι κρίμα αυτά που έδωσα εντελώς στράφι. Βοήθησα το δημόσιο ταμείο που και εκεί άκουσα ότι είμαι φοροφυγάς. Βοήθησα τον τόπο μου αρκετά πληρώνοντας όλους αυτούς φόρους”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή