“Ανέμενε την ολοκλήρωση των εκλογών για να αναπτύξει το επενδυτικό πλάνο”

Print Friendly, PDF & Email

Η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση 1904 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το μεγάλο γηπεδικό ζήτημα και τις δηλώσεις του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Αλεξάκου και του προέδρου της ΕΠΣΚ κ. Παλάσκα στο περιθώριο της κλήρωσης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων:

«Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζαμε για το αθλητικό επενδυτικό όραμα του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Αλεξάκου ούτε και για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ.Παλάσκας ανέμενε την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών της νέας ΕΠΟ προκείμενου να αναπτύξει και αυτός , σε συνεργασία με τον Δήμαρχο , το εν λόγω επενδυτικό πλάνο για τις δημοτικές εκτάσεις της συνοικίας του Αγίου Νικολάου!

Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Εάν είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα , ενδεχομένως και εμείς ως διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΣΑ να είχαμε ασκήσει λιγότερη πίεση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας για να βρεθεί λύση στο θέμα των αθλητικών μας εγκαταστάσεων .

Ίσως και να αποφεύγαμε με τις θέσεις και προτάσεις μας να ενώσουμε ολόκληρη την αντιπολίτευση του Δήμου , να προξενήσουμε συζήτηση στην κοινωνία της πόλης και να αποκαλύψουμε την πραγματική εικόνα του «Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου» σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε πολίτες και αθλούμενους να έχουν αυτό που αξίζουν…

Είναι, επίσης αλήθεια, ότι αισθανόμαστε κάπως υπερήφανοι , διότι με τη στάση μας δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να… αποκαλυφθεί το κρυφό σχέδιο επένδυσης να έρθει στο φώς, να μοιραστούμε και εμείς με τους φορείς την ανάπτυξη του αθλητικού κινήματος της πόλης μας , να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας υπερήφανοι και τελώντας με προσήλωση και εν αναμονή των σχεδίων επένδυσης .!

Ελπίζουμε η ιστορία να μνημονεύσει και τις δικές μας προσπάθειες όταν θα μπαίνει η θεμέλιος λίθος της ανάπτυξης και με την ελπίδα να ζήσουμε πολλά – πολλά χρόνια έτσι ώστε τα μάτια μας να μπορέσουν πριν κλείσουν να δουν …»

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή