Αναβάλλονται οι πλειστηριασμοί ως τις 10 Ιανουαρίου του 2018

Print Friendly, PDF & Email

Αναβάλλονται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και τουλάχιστον ως τις 10 Ιανουαρίου οι πλειστηριασμοί με απόφαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς και Δωδεκανήσου.

Η αναβολή επίσημα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου σχετίζεται με την απαίτηση των συμβολαιογράφων να νομοθετήσει η κυβέρνηση μέτρα προσταςίας τους από επιθέσεις που δέχονται και κυρίως την ψήφιση ρύθμισης

Για αυτεπάγγελτη δίωξη εκείνων που παρεμποδίζουν το έργο των συμβολαιογράφων.

Μετά την αναβολή που ελήφθη από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο πλειστηριασμοί δεν θα διενεργηθούν στις 20 και 27 Δεκεμβρίου αλλά και στις 3 Ιανουαρίου με επισπεύδοντες τράπεζες, δημόσιο, δήμους και ασφαλιστικά ταμεία.

Η αναβολή αφορά τους παραδοσιακούς πλειστηριασμούς όχι τους ηλεκτρονικούς και όχι εκείνους που γίνονται μεταξύ ιδιωτών για οφειλές η χρέη.

“Είναι αυτονόητο, τονίζεται στην ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά”.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή