Αναβλήθηκε η υπόθεση του Ολυμπιακού για τις “δυσμενείς κρίσεις” – Προς αναβολή και του Σισέ

Print Friendly, PDF & Email

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κληθεί για “δυσμενείς κρίσεις” που είχε εκφράσει η ΠΑΕ, μετά το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (26/1), βάλλοντας κατά πάντων.

Τη δίωξη είχε ασκήσει ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης.

Αιτία της αναβολής ήταν το γεγονός ότι ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Χατζησαββάογλου χειρουργήθηκε στη μέση και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Μάλιστα, η πλευρά των Πειραιωτών, αιτήθηκε να εκδικαστεί η υπόθεση στις 28 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη), καθώς την ερχόμενη εβδομάδα, αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, για το Europa League. Αίτημα που έγινε αποδεκτό, από την πλευρά της Επιτροπής.

Εκτός απροόπτου, τον ίδιο… δρόμο, αυτόν της αναβολής, θα ακολουθήσει και η υπόθεση του Σισέ, η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο (15/02) στις 11 το πρωί.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει κληθεί στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, προκειμένου να δώσει… εξηγήσεις για τις χειρονομίες του στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση που όντως συμβεί αυτό, ο Σισέ θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Εφόσον τιμωρηθεί, η ποινή του θα ισχύσει για άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή