Αναβλήθηκε το Σίτι-Αρσεναλ μετά την ανακοίνωση Μαρινάκη ότι προσβλήθηκε από κορωναϊό

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την δημοσιοποίηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη πως έχει προσβληθεί από τον κορωναϊό, ο αγώνας της Αρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (11/3) αναβλήθηκε.

Και αυτό διότι η Αρσεναλ έκρινε σκόπιμο να κάνει εξετάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές της διότι διαπίστωσε πως αρκετοί εξ αυτών είχαν έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στο Λονδίνο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Άρσεναλ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση τονίζοντας: «Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που καθόταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες. Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους φιλάθλους μας ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα. Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή. Όλοι μας στην Άρσεναλ, ευχόμαστε στον κ. Μαρινάκη γρήγορη ανάρρωση και περιμένουν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέψουν την Παρασκευή στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπράιτον».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή