Αναβολές σε ΕΠΣ Ημαθίας-Πέλλας λόγω συλλαλητηρίου, πεντάλεπτη διακοπή στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Print Friendly, PDF & Email

Αναβολές αγώνων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας και της ΕΠΣ Πέλλας με αφορμή το συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/1) στο Σύνταγμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας:

«Από την Ε.Π.Σ.Ημαθίας ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 20/01/2019 λόγω του συλλαλητηρίου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα για την “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.

Επίσης δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες του πρωταθλήματος Κ16 που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 19/01/2019.
Οι αγώνες της Α΄ κατηγορίας που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 19/01/2019 θα διεξαχθούν κανονικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας:

«Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου,

Στην πιο κρίσιμη στιγμή που βιώνει ο Ελληνισμός και η Εθνική μας υπόσταση, οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη κάθε είδους ενασχόλησή μας και να δώσουμε βροντερό παρόν στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20-1-2019 στην Αθήνα, όπου κρίνεται το μέλλον της Μακεδονίας μας.

Γνωρίζοντας ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στην Αθήνα και αφουγκραζόμενοι τον παλμό και τα αιτήματα των σωματείων μας, σας γνωστοποιούμε ότι τα πρωταθλήματα της Ένωσής μας όλων των κατηγοριών δεν θα διεξαχθούν στο Σαββατοκύριακο 19/20-1-2019.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί».

Διαφορετική στάση η ΕΠΣ Μακεδονίας:

Αντίθετα η ΕΠΣ Μακεδονίας από την πλευρά της θα προχωρήσει σε κίνηση διαμαρτυρίας σε συνεργασία με τις ομάδες.

Στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, με την έναρξη των αγώνων και κατόπιν συνεννόησης με τους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές θα υπάρξει μια πεντάλεπτη διακοπή των αγώνων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή