Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. Αναβολή της αγωνιστικής ζητά από την ΕΠΣ Χαλκιδικής η Νίκη Πολυγύρου

Αναβολή της αγωνιστικής ζητά από την ΕΠΣ Χαλκιδικής η Νίκη Πολυγύρου

Η Νίκη Πολυγύρου με επίσημη επιστολή της προς την ΕΠΣ Χαλκιδικής γνωστοποίησε την θέλησή της να αναβληθεί η αγωνιστική της Κυριακής 5 Μαϊου, η διοίκηση του συλλόγου σκέφθηκε να αναβληθεί η αγωνιστική με στόχο να στηρίξει τον ΠΟ Τρίγλιας για την άνοδο στην Football League.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Νίκης Πολυγύρου:

“Tο ποδόσφαιρο ενώνει. Πάντα αυτό έκανε, στο μυαλό όλων, των υγιώς σκεπτόμενων, φιλάθλων.

Φέρνει φίλους κοντά, κάνει αγνώστους παρέα, δένει γονείς με παιδιά, μας κάνει μια γροθιά απέναντι σε εμπόδια, μοιράζει χαμόγελα σε δύσκολες στιγμές μας.

Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου, ως ένα από τα ιστορικά σωματεία του τόπου μας και ούσα μια από τις ομάδες που έχουν αγωνιστεί στη Β’ Εθνική στο παρελθόν, απέστειλε επίσημη πρόταση στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, με την οποία γνωστοποιεί τη θέλησή της να παραστεί και να στηρίξει εμπράκτως τη μεγάλη προσπάθεια, του σωματείου της Χαλκιδικής μας, του ΠΟ Τρίγλιας, για την άνοδο στη δεύτερη Εθνική Κατηγορία.

Μπροστά σε τέτοιες επιτυχίες δεν υπάρχουν χρώματα, δεν υπάρχουν αντιπαλότητες, δεν υπάρχουν διαφορές αλλά μόνο μια μεγάλη χαλκιδικιώτικη ποδοσφαιρική αγκαλιά!

Ήτοι, προτείναμε την αναβολή ή μετάθεση της αγωνιστικής της Κυριακής 5 Μαΐου για να μπορέσουν να παραστούν, όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, στο γήπεδο της Τρίγλιας και να στηρίξουν την προσπάθειά της!

Βαδίζουμε μαζί στον δρόμο του υγιούς αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της προώθησης του αθλητισμού στις νέες γενιές του τόπου μας, που τόσο το έχουν ανάγκη”

Exit mobile version