Αναβολή της πρεμιέρας της Football League λόγω έλλειψης τηλεοπτικού συμβολαίου

Print Friendly, PDF & Email

Στις 14/10 θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Football League, με την κλήρωση να γίνεται στις 28/09.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήγε πίσω, καθώς η Football League περιμένει τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, και την ΕΡΤ για να βρεθεί λύση με την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος, με τη δημόσια τηλεόραση να είναι η μοναδική επιλογή.

Επιπλέον, το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της χορήγησης πιστοποιητικών συμμετοχής στις ομάδες από την ΕΕΑ.

Παράλληλα, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, με τον ΠΣΑΠ να απειλεί ότι σε περίπτωση που δεν υπογραφεί το ενιαίο ασφαλιστικό συμβόλαιο μέχρι τη Δευτέρα (24/09) οι παίκτες δεν θα κατέβουν στους αγώνες για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου.

Η επιστολή του ΠΣΑΠ στη Football League αναφέρει τα εξής:

“Έχοντας εξαντλήσει κάθε θεμιτό όριο καλής πίστης, ανοχής και αντοχής, να αξιώσουμε από εσάς να μας γνωρίσετε εγγράφως, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24/09/2018 και ώρα 10:00, την υλοποίηση της νέας ενιαίας ασφαλιστικής καλύψεως των μελών μας και βεβαίως να μας αποστείλετε αντίγραφο του σχεδίου του νέου ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ώστε να λάβουμε γνώση, να τοποθετηθούμε και να προγραμματίσουμε την από κοινού υπογραφή του.

Είναι ευλόγως αντιληπτό ότι η μη συμμόρφωσή σας στα ανωτέρω και για όσο αυτή διατηρηθεί, αποτελεί ανυπέρβλητο κώλυμα μη διεξαγωγής, με υπαιτιότητά σας, της επόμενης ή και των επόμενων αγωνιστικών του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και όλων των λοιπών αγωνιστικών εκδηλώσεων που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία σας”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή