Αναζήτηση νέων μοντέλων με τη διαιτησία να μένει εντός ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Αλλαγή πλεύσης σε όσα κατά καιρούς επαναλάμβανε χωρίς να εξειδικεύει για τη διαιτησία και τον εναγκαλισμό της με την ΕΠΟ που πρέπει να παύσει, φαίνεται ότι ακολουθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κάτι που εκτιμάται ότι θα διευκολύνει τη συμφωνία με τη FIFA, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για να οδηγηθεί σε εκλογές η ομοσπονδία.
Όπως φέρεται να λέει στο περιβάλλον του ο υφυπουργός Αθλητισμού, «η ΚΕΔ δεν μπορεί να φύγει από την ΕΠΟ», ούτε ο ίδιος μπορεί να ασχοληθεί με τη διαιτησία.

Ωστόσο, εξετάζονται διάφορα μοντέλα, όπως αυτό του να υιοθετηθεί και στο πρωτάθλημα το μοντέλο με τους πρόσθετους βοηθούς, το οποίο προς το παρόν εφαρμόζεται μόνο στους ημιτελικούς και στον τελικό κυπέλλου.

Κατά τα λοιπά, ο Βασιλειάδης βρίσκεται σε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ Ι. Δρόσο και εξακολουθεί να υποστηρίζει θεωρεί ότι με μία τροπολογία μπορεί να παγώσει εκ νέου ο νόμος Ορφανού.
Όπως διαπίστωσε στη συνάντηση που είχε με τη Super League και τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων, όλοι είναι θετικοί στο να γίνουν εκλογές.
Τέλος, σχετικά με τη θεσμοθέτηση ποσοστού από το στοίχημα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι θετικός, αλλά βάζει ως προϋπόθεση τη βελτίωση του προϊόντος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή