Ανακοίνωσε τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά η Football League, σέντρα στις 27/28 Οκτωβρίου

Print Friendly, PDF & Email

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League αποφάσισε την Παρασκευή (12/10) ότι η έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τελικά το διήμερο 27/28 Οκτωβρίου και όχι την ερχόμενη εβδομάδα.

Βασικός λόγος της νέας καθυστέρησης είναι ο έλεγχος των πιστοποιητικών συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα, ο οποίος μετατέθηκε από την ΕΕΑ για τις 18 Οκτωβρίου. Όπως είναι προφανές δεν γινόταν το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου, μόλις δύο ημέρες μετά την εξέταση των πιστοποιητικών, καθώς όπως ορίζει ο νόμος θα πρέπει να έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την πρώτη σέντρα.

Στο μεταξύ η Football League με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι για τις ερχόμενες δύο σεζόν τα τηλεοπτικά της δικαιώματα θα βρίσκονται στην εταιρεία «INA TV AE». Αυτό σημαίνει σύμφωνα με την ανακοίνωσή της ΕΡΤ στη Διαύγεια ότι οι αγώνες της Football League θα έχουν και τυπικά τηλεοπτική στέγη τη Δημόσια τηλεόραση για ακόμη δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η FOOTBALL LEAGUE έχει παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της για τις αγωνιστικές περιόδους 2018 – 2019 και 2019 – 2020 στην εταιρεία INA TV ΑΕ, η οποία έχει αναλάβει και το κόστος παραγωγής των αγώνων».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή