Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέδωσε ο Ασπρόπυργος

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Ασπρόπυργος για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου για την πρεμιέρα της Football League, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 2-2. Συγκεκριμένα ο Ασπρόπυργος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Κατοίκου και των βοηθών του, Αραβίδη, Σταυρόγλου.

Αναλυτικά:

“Στον χθεσινό εναρκτήριο αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα μας, αναδειχθήκαμε ισόπαλοι με τους φιλοξενούμενους, με τελικό σκορ 2-2. Ωστόσο και τα δύο τέρματα της αντίπαλης ομάδας προήλθαν από ανεπαρκή και ελλειμματική συνεννόηση μεταξύ των βοηθών διαιτητή και του διαιτητή της αναμέτρησης, που συμπτωματικά ζημίωσαν την ομάδα μας.

Θυμίζουμε πως το πρώτο τέρμα της Π.Α.Ε Ολυμπιακός Βόλου προήλθε από αδιανόητη διαιτητική απόφαση (πλεονέκτημα σε offside) ενώ στο δεύτερο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ήταν προφανέστατα offside.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η επιλογή του διαιτητή και των βοηθών έγινε από την ΚΕΔ θεωρώντας ότι αυτοί θα ανταποκριθούν προσηκόντως στα καθήκοντα και τον ρόλο τους, πλην όμως όπως προκύπτει κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Θα θέλαμε επομένως να ληφθεί υπόψιν ότι η συγκεκριμένη τριάδα διαιτητών δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο βάρος του αγώνα και στο μέλλον να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή και διαρκή προβληματισμό για επόμενους ορισμούς.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή