Ανακοίνωση της ΣΑΕΠΗ κατά της ΕΠΣΗ για την κλήση σε απολογία διαιτητών

Print Friendly, PDF & Email

Για το θέμα “κλήση σε απολογία” των διαιτητών που πήραν μέρος στο “τουρνουά ερασιτέχνη και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή” του ΣΑΕΠΗ χωρίς την άδεια της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΗ και αποτέλεσε αφορμή για νέα “μάχη” ΕΠΣΗ, διαιτητών, Κουκουλάκη, ο Σύλλογος Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και Αθλητών ΑμΕΑ εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Στην εκδήλωση ξεχωριστά όμως ευχαριστούμε… για την ιδιαίτερη πράγματι τιμή που μας επιφύλαξε… δια της κραυγαλέας απουσίας της… την ΕΠΣ Ηρακλείου και την εκπροσώπηση της.

Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση προκάλεσε στην Ένωση οξεία κρίση υπερχείλησης της ζηλότυπης εμπάθειας της, αφού δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει πλέον το προσωπείο (τη μάσκα) του υποτιθέμενου καθωσπρεπισμού της.

Κι επειδή η παντελής αδυναμία και η έλλειψη θάρρους δεν της επιτρέπει να στραφεί ευθέως εναντίον του ΣΑΕΠΗ και των εκπροσώπων του … άκουσον άκουσον… τι σκαρφίστηκε στην, μάταιη, προσπάθεια της να πλήξει έστω και εμμέσως το κύρος του ΣΑΕΠΗ… Ανέσυρε από την πλήρη αχρησία μια παράγραφο 9 του κανονισμού και κάλεσε σε απολογία τις νεαρές κυρίες που ανιδιοτελώς και ευχαρίστως προσέφεραν στον φιλανθρωπικό σκοπό του ΣΑΕΠΗ, αναλαμβάνοντας να διαιτητεύσουν στους αγώνες του τουρνουά χωρίς να έχουν λάβει προηγουμένως την “άδεια” της ΕΠΣΗ.

Σημειωτέον πως ο λόγος που δεν ζήτησαν άδεια από την ΕΠΣΗ είναι προφανέστατος.

Ότι δηλαδή από το 2016, που θεσπίστηκε η συγκεκριμένη διάταξη , μέχρι και σήμερα, ουδέποτε εφαρμόστηκε, ουδέποτε ζητήθηκε από την ΕΠΣΗ σχετική άδεια, για οποιονδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα με Φιλανθρωπικό Σκοπό και βεβαίως ουδέποτε η ΕΠΣΗ κάλεσε οποιονδήποτε διαιτητή σε απολογία, επειδή τάχα συμμετείχε χωρίς άδεια, σε τέτοιου είδους αγώνα.

Γι’ αυτό ο ΣΑΕΠΗ, με την ευκαιρία της κλήσης σε απολογία των νεαρών διαιτητριών, επειδή συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό τουρνουά του, ευχαριστεί πολύ την εκπροσώπησή της ΕΠΣΗ για την τιμή που του επιφύλαξε να εγκαινιάσει στο δικό του φιλανθρωπικό τουρνουά την εφαρμογή αυτής της διάταξης”.

Πηγή: patris.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή