Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σάββα Σαλτσίδη για τη διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ ο Σάββας Σαλτσίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Κοζάνης  στις επικείμενες εκλογές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή:

Με  αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους τους Κοζανίτες , φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, δημοσιοποιώ την απόφαση μου να διεκδικήσω την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Κοζάνης  στις επικείμενες εκλογές.

Η απόφαση μου αυτή πηγάζει από την αγάπη μου για το ομορφότερο άθλημα του κόσμου, το ποδόσφαιρο,  που για μένα ως ρομαντικός φίλος του καθαρού ποδοσφαίρου είναι ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την επί σαράντα δυο χρόνια ενασχόληση μου στο χώρο του ποδοσφαίρου από τις θέσεις  του Ποδοσφαιριστή, Προπονητή, Μέλος Διοικήσεων , Προέδρου Ομάδων και τέλος την οκταετή θητεία μου στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης σε καίριες θέσεις , οραματίζομαι ένα ποδόσφαιρο υψηλών ιδανικών , πανανθρώπινων αξιών και ευγενούς άμιλλας.

Στην προσπάθεια μου αυτή  έχω την αμέριστη συμπαράσταση δεκάδων φίλων που διέπονται από  τα ίδια χαρακτηριστικά στοιχεία όπως, ανιδιοτελή  αγάπη για το ποδόσφαιρο – πάθος για προσφορά – παραγωγή ιδεών – διοικητική εμπειρία – συνέπεια στο λόγο και τις πράξεις – προσήλωση στο όραμα για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στη περιφέρεια μας,  με γνώμονα την αξιοκρατία και την ισονομία προς όλους.

Πιστεύω ακράδαντα ότι βάζοντας το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα απίστευτα ευχάριστο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για όλους ( ποδοσφαιριστές – προπονητές – διαιτητές – φιλάθλους – παράγοντες ), όπως το ονειρευόμαστε μακριά από ιδιοτέλειες – παράγκες – υποτιθέμενους σωτήρες – πολιτικές παρεμβάσεις.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια για να φέρουμε πίσω τα σαββατοκύριακα μας.

Η μεγάλη νίκη θα συντελεστεί με τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου και της ευρύτερης κοινωνίας της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης , με μοναδικό στόχο την επίτευξη του οράματος για ένα πρότυπο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  και μια πρωτοπόρα  Ένωση  που θα οδηγεί τις εξελίξεις  σε όλη την Ελλάδα.

Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και με ειλικρίνεια ώστε η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου να επιτευχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το μέλλον μας περιμένει!!!!

Σαλτσίδης Σάββας    –   Υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Με  το  συνδυασμό  < ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ >

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή