Αναληθής η πληροφορία για εμπρησμό σε αυτοκίνητα της εταιρείας του Πανόπουλου

Print Friendly, PDF & Email

Αναληθής είναι η πληροφορία που διακινήθηκε ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου ότι πυρπολήθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα της εταιρείας αυτοκινήτων ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, συμφερόντων Χρήστου Πανόπουλου, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη.

Η πληροφορία προέκυψε από το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για τα γεγονότα που συνέβησαν την νύχτα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, όταν σημειώθηκαν επεισόδια σε όλη την Αθήνα στην 11η επέτειο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πράγματι, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, υπήρξε εμπρησμός τεσσάρων αυτοκινήτων σε εταιρεία που βρίσκεται στη γωνία Ιεράς Οδού και Αγίας Άννης και η φωτιά εκδηλώθηκε απο αυτοσχεδιο εμπρηστικό μηχανισμό.

Πράγματι τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν, ωστόσο όπως διαβεβαιώνουν το ThrakiSportS από την Βιαμάρ, το περιστατικό δεν συνέβη στην εταιρεία της οποίας συνιδιοκτήτες είναι ο Χρήστος Πανόπουλος και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης.

Ανεπισήμως από το αστυνομικό ρεπορτάζ έχει γίνει γνωστό ότι το περιστατικό συνέβη στον Όμιλο Χανιαδάκη, που επίσης εμπορεύεται αυτοκίνητα και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Βιαμάρ, επίσης στην συμβολή των οδών Αγίας Άννης και ιεράς Οδού.

Σε κάθε περίπτωση, η κρατική Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και εκτιμά ότι πρόκειται για εμπρησμό, έχει αποκλείσει οποιαδήποτε σύνδεση της υπόθεσης με το ποδόσφαιρο, αφού άλλωστε δεν αφορά εταιρεία του Πανόπουλου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή